Account
Formulator

Stel je eigen supplement samen en ga direct van start met de Online Formulator

Adres
Welkom bij EHF Production

Log onderstaand in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord

Registreer je hier
Vraag een account aan of log in
Geregistreerd
Nieuws | 28.04.2020

Hoe houd ik een goede balans?

Nu dat we veel meer thuis zitten, is het meer dan logisch dat je uit je ritme bent. Normaal gesproken ga je misschien elke dag na je werk een uurtje naar de sportschool, maar nu dat je thuiswerkt én de sportscholen gesloten zijn, is de motivatie om toch in beweging te blijven waarschijnlijk ver te zoeken. Daarnaast zijn de verleidingen in de keukenkastjes en koelkast ook aanwezig. Af en toe iets lekkers pakken is helemaal niet erg, maar wanneer je de hele dag achter de computer zit kan het snel gebeuren dat je meer snoept als normaal. Door dit alles is de kans aanwezig dat je uit balans raakt!

Het is juist goed om ook nu een vast ritme aan te houden. Hierdoor blijft je lichaam in balans en zal je merken dat je meer rust in je hoofd krijgt. Ga eens in de middagpauze een half uurtje buiten wandelen. Hierdoor krijg je vitamine D binnen, kan je je hoofd legen en misschien doe je wel toffe ideeën op! Daarnaast zullen je benen je dankbaar zijn als je ze even hun werk laat doen.

Zorg er ook voor dat je lekker veel groenten binnenkrijgt en niet teveel suikers. Wanneer je teveel suiker binnenkrijgt zal je misschien in het begin veel energie krijgen maar daarna daalt dit weer en gaat je productiviteit omlaag. Gezonde voeding waar je lichaam wat aan heeft is essentieel om het beste uit het (thuis)werken te halen. 

Overweeg daarom ook eens om Vegan Switch by Fittergy te gaan doen. Dit 10-daags programma zorgt ervoor dat je je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en voel je je fitter in je lijf! Vegan Switch is ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Hieruit is gebleken dat je lichaam sneller en beter ontgift door veel plantaardig te eten. Deze kuur bevat ook een aantal veganistische dagen. Plantaardige voeding bevat veel vezels, dit is goed voor je darmen en zorgt er ook voor dat je sneller een vol gevoel hebt. Met plantaardige voeding ben je niet alleen goed voor je lijf bezig, maar ook voor het milieu!

Deel deze pagina:

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid