Account
Formulator

Stel je eigen supplement samen en ga direct van start met de Online Formulator

Adres
Welkom bij EHF Production

Log onderstaand in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord

Registreer je hier
Vraag een account aan of log in
Geregistreerd
Nieuws | 25.11.2021

Samenwerking YOS Health, Monica Geuze en Fittergy

YOS staat voor “Your Organized Supplements”. De bedenker van YOS is Joop Opmeer, een jonge, Rotterdamse ondernemer. De YOS Bottle is een waterfles en pillendoos in één, speciaal ontwikkeld om het innemen van medicatie en supplementen gemakkelijker te maken. Doordat de inname van supplementen steeds belangrijker is geworden heeft YOS besloten om zich samen met specialisten te focussen op het ontwikkelen van supplementen. Wij zijn heel trots onze medewerking te kunnen verlenen en deel uit te mogen maken van deze mooie combinatie. 

Gezondheid is het belangrijkste dat we hebben. Daarom onderscheidt Fittergy zich door het combineren van wetenschappelijke in-house kennis met het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen om jouw gezondheid te verbeteren. Dit doen we met een eigen team van professionals en productspecialisten. Uniek is dat wij alle voedingssupplementen onder strenge eisen zelf maken in onze eigen productiefaciliteit.

Onze interne projectgroep voor de YOS supplementenlijn bestond uit onze ervaren productiedirecteur Jeroen Janssen. Al meer dan 20 jaar volgt hij de ontwikkelingen van de nieuwste technologieën op het gebied van product development, tabletteren, capsuleren, coaten, afvullen, sachetteren en etiketteren. Ook op het gebied van clean label (gebruik van zo min mogelijk hulp- en vulstoffen) en vegan alternatieven lopen wij voorop.
In samenwerking met medisch bioloog Remco Verkaik en directrice Elja van Heteren een uitgebalanceerd aanbod gecreëerd volgens de laatste inzichten op het gebied van biologische activiteit van voedingsstoffen en aansluiting op de vraag in de markt.

Samen met YOS is er het afgelopen jaar is heel veel tijd en energie gestoken in het kiezen van de beste ingrediënten voor de vrouw van nu. Wij voelen ons bevoorrecht dat we hier onze bijdrage aan hebben kunnen leveren. Na maandenlange ontwikkeling is in november 2021 de YOS supplementenlijn samen met Monica Geuze gelanceerd.

Lees hier meer over onze samenwerking met YOS. 

Deel deze pagina:

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid