Account
Formulator

Stel je eigen supplement samen en ga direct van start met de Online Formulator

Adres
Welkom bij EHF Production

Log onderstaand in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord

Registreer je hier
Vraag een account aan of log in
Geregistreerd
01 Diensten

Consultancy

02 Concept Consultancy

Wanneer je onderscheidend vermogen zoekt, of een review wenst van je bestaande product(en) dan nodigen wij je van harte uit een vrijblijvend gesprek met ons aan te gaan.

Onze expertise ligt onder meer in:

 • Receptuurontwikkeling (en review) op basis van wetenschappelijk onderzoek en wetgeving;
 • De ontwikkeling van toedieningsvormen (waaronder capsules, tabletten, poeders, smaken, vormen etc.);
 • Het ontwikkelen van innovatieve verpakkingen;
 • Het ontwikkelen en in licentie geven van Intellectual Property (IP), al dan niet exclusief, waarbij producten tot een integraal en uniek concept worden opgewaardeerd. Dit kan betrekking hebben op het ontwikkelen van voedings- en trainingsprincipes in protocollen, waarbij gewenste stofwisselingssignalen versterkt kunnen worden met voedingssupplementen – en ongewenste stofwisselingssignalen juist worden geremd.

 • Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via [email protected] of +31 010 4420417

  03 Veelgestelde vragen

  Kunnen jullie mijn receptuur volledig ontwikkelen?

  Indien je behoefte hebt aan volledige ondersteuning bij het ontwikkelen van een product helpen wij daar graag bij. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van lifestyle, medische biologie en voedingstechnologie kunnen wij ideeën en concepten omzetten in producten. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

  Bieden jullie ook ondersteuning aan met verpakkingsprojecten?

  Zeker! Een verpakking is ontzettend belangrijk voor de uitstraling en vermarkting van je product. Omdat wij beschikken over semiautomatische verpakkingsmachines kunnen wij ook aangeleverde verpakkingen verwerken. Daarnaast bieden wij in onze formulator een brede range aan verpakkingsoplossingen aan.

  Kan ik alle specificaties van grondstoffen en producten inzien?

  Het delen van kennis vinden wij ontzettend belangrijk, mede daarom hebben wij een laagdrempelige tool als de Online Formulator ontwikkeld. Deze stelt je in staat om in een handomdraai een supplement samen te stellen. In de Online Formulator kun je ook specificaties van de door jou bestelde producten inzien.

  Omdat wij intensief samenwerken met onze leveranciers kunnen wij zelfs de specificaties van alle gebruikte grondstoffen inzichtelijk maken!

  Stellen jullie ook een voedselveiligheidsplan op?

  Als merkhouder ben je verplicht om een voedselveiligheidsplan op te stellen. Hierin geef je aan hoe je de voedselveiligheid waarborgt van jouw product(en). Wij kunnen je in contact brengen met verschillende bureaus die dit voor je kunnen organiseren.

  Wordt er ook ondersteuning aangeboden voor het ontwikkelen van het etiket?

  Bij het ontwikkelen en lanceren van een nieuw product is het label ontzettend belangrijk. Als merkhouder ben je verantwoordelijk voor alle teksten en uitingen op het etiket zoals receptuur en eventuele claims.

  Wij ondersteunen je enerzijds door middel van een product formulatie waar alle ingrediënten en hulpstoffen op vermeld staan. Daarnaast kunnen we je ook in contact brengen met een voedingsadviesbureau die ondersteuning biedt voor het checken op warenwettelijke teksten ten behoeve van etikettering.

  Neem contact met ons op - We horen graag van je!

  Heb je interesse in een van de producten of diensten
  van EHF Production?

  Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

  Cookie beleid