Account
Formulator

Stel je eigen supplement samen en ga direct van start met de Online Formulator

Adres
Welkom bij EHF Production

Log onderstaand in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord

Registreer je hier
Vraag een account aan of log in
Geregistreerd
01 Diensten

Kwaliteit

02 Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop bij EHF Production. Wij hanteren strenge normen en controles op het produceren en verpakken van voedingssupplementen. Met behulp van ons uitgebreide leveranciersnetwerk bieden wij een compleet portfolio van grondstoffen aan. Onze productie vindt plaats in onze eigen geavanceerde clean-rooms in Rotterdam waar je van harte welkom bent voor een audit. Je voedingssupplementen worden gemaakt volgens HACCP, ISO22000 en FSCC22000 richtlijnen. Mede door onze branchevereniging, Natuur- en gezondheidsproducten Nederland (NPN), zijn wij continue op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving.

Via het accountportaal kun je, na de productie van het product, het kwaliteitscertificaat op productniveau downloaden.

03 Veelgestelde vragen

Worden er analyses uitgevoerd op de grondstoffen?

Met behulp van een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem hebben wij per grondstof de benodigde karakteristieken in kaart waarmee zeer regelmatig grondstoffen door een onafhankelijk ISO-gecertificeerd laboratorium worden geanalyseerd op mogelijke contaminanten. Enkele van deze parameters zijn: polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK's), zware metalen en microbiologische verontreiniging.

Hoe worden de voedingssupplementen geproduceerd?

Jouw voedingssupplementen worden geproduceerd onder strikte voorwaarden in onze geavanceerde clean-rooms in Rotterdam. Je bent van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen!

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

Omdat wij over een uitgebreid machinepark beschikken kunnen wij zowel kleine als grote charges produceren. Voor een tailor-made voedingssupplement is bestellen al mogelijk vanaf 30.000 tabletten of capsules.

Is het mogelijk om zonder hulpstoffen te produceren?

Hulpstoffen zijn te allen tijde benodigd voor het maken van een verwerkbare blend om tabletten of capsules mee te maken. Doordat wij een track-record hebben opgebouwd met het produceren van voedingssupplementen weten wij exact welke hulpstoffen benodigd zijn voor jouw product.

Ons uitgangspunt is om zo min mogelijk hulpstoffen toe te passen. Het is in sommige gevallen tevens mogelijk om voor natuurlijke hulpstoffen zoals rijstbloem en rijstvezelextract te kiezen.

Kan ik mijn eigen grondstoffen aanleveren?

Wij verzorgen graag het gehele proces voor je, van grondstof tot eindproduct. Voordat wij een grondstof in ons portfolio opnemen voeren wij diverse controles uit en brengen we alle karakteristieken in kaart die wij van onze gekwalificeerde leveranciers ontvangen. Hiermee kunnen we de allerhoogste kwaliteit aanbieden in onze Online Formulator. Het verwerken van door klanten aangeleverde grondstoffen is daardoor niet mogelijk.

Neem contact met ons op - We horen graag van je!

Heb je interesse in een van de producten of diensten
van EHF Production?

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid